تاریکی همه جا را فرا میگیرد. صدای عقربهها در مغزتان رژه میرود. از این دنده به آن دنده میشوید. اما خواب به چشمتان نمیآید. این یعنی همان «اینسومنیا» یا بیخوابی که گریبان بسیاری را میگیرد.
درباره این مشکل و برای مقابله با آن حرف و حدیثهای زیادی مطرح است. در این مطلب میخواهیم هشت باور رایج و اشتباه را درباره بیخوابیهای شبانه بررسی کنیم.
بیخوابی مشکلی روحی ـ روانی است
درست است که اضطراب و افسردگی دربیشتر موارد دلیل اصلی اینسومنیا یا بیخوابی محسوب میشود، اما باید بدانید عوامل دیگری نیز در بروز این مشکل دخالت دارد. در برخی موارد عواملی مانند مشکلات تنفسی، محیط اطراف یا حتی نوع بهداشت زندگی نیز در بروز بیخوابی بیتاثیر نیست.
به عقیده متخصصان، مصرف برخی از داروها مانند کورتونها نیز باعث بیدار ماندنهای شبانه میشود. در اصطلاح پزشکی به این نوع بیخوابی، بیخوابی اولیه (Primary insomnia) میگویند.
افرادی که دچار....
کشتی نوح بعد از 4000 سال پیدا شد! اثبات دیگری برای پنج تن آل عبا و حقانیت شیعه
۱۷ سال از آخرین تحقیقات در منطقه (کوه های آرارات واقع در منطقه آگری نزدیکی دهکده گارگا کونماز ترکیه ) گذشت و هیچ اکتشافی تا سال ۱۹۷۶ انجام نگرفت. در سال ۱۹۷۶ یک باستان شناس آمریکایی به نام «ران ویت» تحقیقات جدید خود را در منطقه آغاز کرد. او بسیار زود دریافت که این شیء قایق مانند، بسیار بزرگتر ازحدی است که قبلاً تصور می کرد. او بزودی با انجام محاسبات دقیق دریافت که طول این شیء عظیم الجثه بلندتر از طول یک زمین بازی فوتبال و اندازه آن به بزرگی یک ناو جنگی است که کاملاً در زمین دفن شده است. اما کشتی کشف شده در زیر گل و لای قطوری دفن شده بود و بسختی به جز از ارتفاع قابل رؤیت بود. به دلیل همین عدم مشاهده دقیق از سطح زمین، امکان هر تحقیقی غیر ممکن بود. از سوی دیگر جسم کشف شده آنقدر بزرگ و سنگین بود که هر گونه اقدامی را در وهله اول عقیم می ساخت. «ران وایت» و گروه همراهش که مشتاقانه کار را پیگیری می کردند، به جایی رسیدند که تنها وقوع یک حادثه عجیب و نادر می توانست راهگشای کار آنها باشد: «زمین لرزه!» آنها متوجه شدند که حرکت دادن و در آوردن جسم مذکور از درون زمین، به دلیل ابعاد وسیع و بزرگ آن غیر ممکن است و تنها با یک لرزش زمین، این شیء می تواند از دل خاک سر در آورد و مورد کاوش قرار گیرد. از تحقیقات ران ویت مدت زیادی نگذشته بود که در ۲۵ نوامبر سال ۱۹۷۸، وقوع زمین لرزه ای در محل، باعث شد تا کشتی مزبور به طور شگفت آوری از دل کوه بیرون بزند و سطح زمین اطرافش را به بیرون براند. بدین ترتیب دیواره های این شیء، شش متر از محوطه اطرافش بالاتر قرار گرفت و برجسته تر شد. بدنبال این زمین لرزه، ران وایت ادعا کرد که شیء مذکور می تواند باقیمانده کشتی نوح باشد. سپس بدبینی ها به خوش بینی مبدل و این سؤال ها مطرح شد: «اگر این جسم عظیم قایقی شکل به طول یک زمین فوتبال، در ارتفاع ۱۸۹۰ متری کوههای آرارات، کشتی نوح نیست، پس چه چیز می تواند باشد؟ و اگر جسم کشتی نوح است، آیا طوفان نوح واقعاً بوقوع پیوسته است؟… آیا ما شاهد...
برای مشاهده متن کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید.
سِلاح یا جَنگاَفزار، وسیلهای است که برای کشتار و تخریب بهکار میرود. از بعضی سلاحها برای کاربردهای غیرنظامی مانند ورزش، تفریح و شکار نیز استفاده میشود.
پیشینه
بهرام چوبین سردار ایرانی دورهٔ ساسانی، هنگام بازدید از محل فوران نفت خام در ناحیه بادکوب (باکو) با توجه به قدرت اشتعالزایی این ماده، بر آن شد تا نوعی جنگافزار ساخته شود و این کار را به مهندسان ارتش ایران واگذار نمود. در مدتی کمتر از یک سال، پیکانی ساخته شد شبیه به موشکهای امروزی که حامل گوی دوکی شکلی بود که به نفت خام آغشته شده بود و از روی تختهای که بر پشت قاطر قرار داشت با کشیدن زه پرتاب میشد. این دستگاه از یک زه (رودهٔ خشک شده) و چوب گز ساخته شده بود که بر تخته سوار میشد و دارای ضامن بود که دارای پنج خدمتکار بودهاست که دو نفر از آنها کمانکش بودند و نفر سوم نشانهگیری میکردهاست. نفر چهارم مسئول افروختن بخش آغشته به نفت خام بوده و نفر پنجم قاطر را نگه میداشتهاست.
طبقهبندی جنگافزارها
جنگافزار متعارف
- جنگافزار سرد
-
- جنگافزار انفرادی (شمشیر، خنجر، تیر و کمان، ...)
- جنگافزار جمعی (منجنیق)
- جنگافزار گرم
-
- انفرادی (سلاح کمری، تفنگ، نارنجکانداز، ...)
- جمعی (توپ، تانک، هواپیمای جنگی، ...)
-
-
- سیستم جنگافزار متعارف
-
جنگافزار نامتعارف
-
- جنگافزار شیمیائی
- جنگافزار میکروبی
- جنگافزار هستهای
این اطلاعات برای سال ۲۰۱۱ است. این اطلاعات رسمی کشورهاست و اطلاعات واقعی چیز دیگری است. این رده بندی بر اساس اطلاعات رسمی است که درز می کند یا خود کشورها ارانه می دهند. برخی کشورها بیشتر از توان واقعی خود را معرفی می کنند و برخی مانند ایران و روسیه کمتر از میزان واقعی خود را نشان می دهند. قدرت نظامی را تعداد نفرات و تعداد ادوات تعیین می کند.
بر اساس این گزارش که توسط یک انستیتو تهیه شده است، برای ایرانی هراسی ادعا شده ایران به دنبال افزایش توان نظامی، توسعه سیستم موشکی و دستیابی به سلاح هسته ای! به منظور تقویت برتری منطقه ای خود است. گزارش انستیتو "مطالعات دیپلماتیک و استراتژیک" تایید می کند که کشورهای حاشیه خلیج فارس توانایی مقابله نظامی با ایران را
.: Weblog Themes By Pichak :.